Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

​Vízkezelés profi szűréstechnikával

​Vízkezelés profi szűréstechnikával

Gondot okoz a szaniterek elszíneződése? Nagy, ipari méretekben lenne szüksége tiszta, szennyezőanyagoktól mentes vízre? Esetleg vízdíján szeretne spórolni tisztított kútvíz felhasználásával? 

Nem véletlen érdeklődnek egyre többen a vízkezelés szolgáltatás iránt, hiszen segítségével a megfelelő szűrőrendszerek beépítésre kerülhetnek, és takarékoskodás is megvalósítható a vízdíjat illetően. A kutak vizének tisztítása során olyan eljárások történnek meg, mint a vízlágyítás, a vastalanítás, az ammóniamentesítés, vagy például a nélkülözhetetlen fertőtlenítés. Mindezeken túl szükségessé válhat mangántalanítás és arzénmentesítés is, ezek sem maradhatnak el akkor, ha fúrt kutak vizéről van szó. A vízben levő baktériumok és a felsorolt szennyezőanyagok eltávolításával a kútvíz is kiválóan alkalmas a fogyasztásra, valamint a ház körül felmerülő vízszükséglet kielégítésére.

Legyen szó autómosásról, locsolásról, mosásról, vagy a toalett öblítéséről, elszíneződésektől és fertőző anyagoktól mentesen alkalmazható a kútvíz a vízkezelés után. Lehetőség van arra is, hogy ipari-technológiai vízkezelés során távolítsák el a szakemberek a nem kívánt anyagokat a vízből. Tipikusan ilyen eljárásnak számít a mikroszűrés, a teljes sótalanítás, vagy például az UV csírátlanítás. A vízszűrésre alkalmas berendezések természetesen rendszeres karbantartást igényelnek. Ha a megfelelő szolgáltatóra bízza a munkálatokat, nem lesz gondja ezzel, és eszközei kifogástalan állapotban szolgálják majd a kényelmét és a vízkezelés profi megvalósítását.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hasznos cikkek - víztisztítás
Az oldal tetejére