Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tiszta csapvíz nem luxus – Ismerje meg a csapra szerelhető víztisztító berendezés előnyeit

csapra szerelhető víztisztító

Már biztosan Ön is találkozott azzal a jelenséggel, hogy a csapból engedett víznek furcsa íze, szaga vagy éppen színe volt, talán épp ez az oka annak, hogy a boltban vásárolt palackozott ásványvíz a leggyakrabban kosárba tett élelmiszer Magyarországon a legújabb kutatások szerint. A csapvíz rendellenes tulajdonságait a különböző szennyeződések, káros anyagok, gyógyszerszármazékok okozzák, melyek a csatornarendszerekbe kerülnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az üveges ásványvizek szolgálnak egyedüli megoldásként, hiszen már léteznek olyan modern csapra szerelhető víztisztító eszközök, melyek kiszűrik a szennyeződést, azonban a fontos ásványi anyagokat nem, így könnyen egészséges ivóvízhez juthat, s a pénztárcáját is kímélheti.

A Filter-Tech webshopjából percek alatt megrendelheti a csapra szerelhető vízszűrő készüléket. De mit is kínálunk Önnek pontosan?

 

Aquaphor Modern víztisztító, a technológia élvonalában

A jó csapra szerelhető vízszűrő legnagyobb ismérve, hogy nem csak a már említett ártalmas anyagokat nem engedi az ön poharába jutni, de ezzel szemben a fontos ásványi anyagokat nem szűri ki a kristálytisztává változó vízből. Ez azért meglehetősen fontos fejlesztés, mert szervezetünk ásványi anyag készletének jelentős hányadát az ivóvízből nyerjük, így a megfelelő víztisztító csapra szerelve megkönnyítheti az életét.

A lehetőségek tárháza természetesen széles, hogy milyen technológiával tisztítja a csapvizet, azonban vannak olyan csapra szerelhető víztisztító eszközök, melyek a maguk nemében a csúcsteljesítményt jelentik, abszolút elérhető áron. Ilyen vívmányok közé tartozik az általunk forgalmazott Aquaphor Modern víztisztító is. Ez a víztisztító csapra szerelhető pillanatok alatt, még szakember segítsége nélkül is, Ön is könnyedén üzembe helyezheti. Számos tesztelés bizonyítja, hogy az Aquaphor Modern csapra szerelhető víztisztító 96-100%-os rátával szűri meg az olyan szennyeződéseket, mint például: a rozsda, homok, pollen, klór, fémek, baktériumok, vírusok, gyógyszerszármazékok, fenolok. A hatékony működés titka egy új fejlesztésű szűrőpanel, az úgynevezett Aqualen, illetve az aktív szén, és ezüst, melyek együttesen érik el a kívánt célt.

Röviden mindez annyit jelent, hogy amennyiben Ön beruház erre a készülékre, 1-2 hónapon belül megtérül az az összeg, amit ásványvízre költene, hiszen immár az otthoni víz is kristálytiszta minőségű lesz. A készülék szűrőbetétjét egy évente javasolt cserélni, míg ezzel szemben más vízszűrő csaptelepre már 4-5 hónap használat után elkezdi átengedni a szennyeződéseket, ezek nem szűrnek megfelelően, tehát nem mindegy mibe fekteti pénzét.

Az Aquaphor vízszűrő csaptelepre szerelve a lehető legalkalmasabb megoldást nyújtja Önnek otthonában, ha bárminemű problémája van a csapvízzel, s nem szeretne ezreket költeni havonta ásványvízre. Ezzel nem csak pénzt és energiát spórol meg, de a környezetvédelemhez is kézzel foghatóan hozzájárul, hiszen a káros anyagok eltávolítása mellett a műanyagflakonoknak is búcsút inthet.

 

Tekintse meg csapra szerelhető víztisztító kínálatunk!

 

Miért fontos a tisztított ivóvíz?

A szervezetünk megfelelő működéséhez érdemes minimum napi 1,5-2 liter folyadékot meginni, de nyáron a kiszáradás elkerülése végett ez akár 3 liter is lehet. Ha nincs meg a szükséges vízmennyisége a szervezetnek, az fejfájáshoz, várnyomás ingadozásához, szédüléshez vezethet. Rengetegen a bolti ásványvizekkel pótolják a kellő folyadékmennyiséget, hiszen valóban jó minőségű vizekről van szó, de ezzel sajnos sem a pénztárcánknak, sem a bolygónak nem teszünk jót, holott már létezik megannyi vízszűrő. Arról nem is beszélve, hogy a pet palackokban is lehetnek különféle szennyeződések, mint például az antimon, mely a meleg hatására oldódik ki a műanyagpalackból a vízbe.


vízszűrő csapra  a környezetbarát megoldás

 A műanyagpalackok óriási károkat okoznak az élővilágnak, tegyen ön is valamit a környezete megóvásáért és használjon csapra szerelhető vízszűrő eszközt


Ha a palackozott vizek helyett a víztisztító berendezés vásárlása mellett dönt nem csupán az egészségéért tesz egy óriási lépést. A csapra szerelhető vízszűrő segítségével minden nap tiszta ivóvízhez juthat, kényelmesen, otthon.

Talán meglepő tény, de a csapvíz még mindig az egyik leginkább ajánlott folyadék, hiszen szigorú egészségügyi ellenőrzéseket végeznek a szakemberek folyamatosan, annak érdekében, hogy megelőzzék a felmerülő problémákat, azaz a veszélyes anyagok nagy mennyiségű előfordulását. A legtöbb szennyeződés a már sok esetben korszerűtlen vízvezetékekből, kerülnek a folyadékba, de szerencsére az Aquaphor által kifejlesztett technológiának köszönhetően ma ezeket már akár 100%-os arányban ki lehet szűrni a csapra szerelhető víztisztító segítségével.

 

Zseniálisan egyszerű víztisztító csapra

Az Aquaphor Modern vízszűrő csaptelepre működési elve igen egyszerű, ám nagyszerű sémán alapul. A vízszűrő csapra szerelhető adapterének a segítségével tudja állítani, hogy éppen milyen tisztaságú vízre van szüksége, a felhasználási cél függvényében, például mosogatáskor nem szükséges működtetni. Sem a beüzemelése, sem a karbantartása nem igényel különösebb hozzáértést, vagy időbefektetést, hiszen percek alatt elvégezhetők, sőt az évente ajánlott szűrőcsere sem okozhat problémát. Fontos, hogy a szűrőbetétek évente legfeljebb 4000 liter víz megtisztítására képesek.

 

Filter-tech

A Filter-tech elhivatottsága abban rejlik, hogy csak is a legjobb minőségű és legújabb technológiai fejlesztéseket forgalmazzuk, hiszen csak is így elégíthetjük maximálisan vásárlóink igényeit.

Az Aquaphor márkával fémjelzett termékek bizonyítottan messze az élvonalba tartoznak, éppen ezért webshopukban a gyártó számos szabadalmával találkozhat, legyen az víztisztító csapra, vagy akár hordozható vízszűrő is.

A Modern csapra szerelhető víztisztító szett mellett természetesen külön is tud különféle alkatrészeket beszerezni, mint például a szűrőbetétek, melyeket évente érdemes cserélni, ha továbbra is szeretne finom és egészséges csapvízhez jutni. A hagyományos aktív szénnel operáló csapra szerelhető vízszűrő készülékekkel szemben szinte 100%-osan eltávolítja a klórt, baktériumokat, rozsdát hiszen ebben a szűrőben az úgynevezett Aqualen fonal és az aktív szín kombinációja együttesen tisztítja meg a vizet. A szűrőbetétek hatékonysága nem csupán a felépítésében egyedülálló, de a gyorsaságban is, mivel optimálisan 1,2 liter vizet képes percenként megtisztítani kiemelkedő eredményességgel, így nem túlzás azt állítani, hogy ez a víztisztító csapra jelenleg a legjobb termék a piacon.

 

Tekintse meg csapra szerelhető víztisztító kínálatunk!

 

S mivel mi vásárlóink érdekeit folyamatosan szem előtt tartjuk, az Aquaphor Modern víztisztóra két teljes év garanciát vállalunk, hogy bizonyítsuk önnek valóban nincs vetélytársa ennek a terméknek.

S mit kap tőlünk, ha kosarába kerül a csapra szerelhető víztisztító? A készülék dobozában találni fog 1db Aquaphor Modern víztisztító csapra szerelhető verzióját, 1db szűrőbetét párt (a készülékben), 1db átalakító gyűrűt (műanyag) és tömítést, belső menetes csaptelephez.

 

szerelhető Aquaphor Modern víztisztító csapra

 Az Aquaphor Modern vízszűrő az innovációs fejlesztések csúcsa

 

Válassza az egészséges életmódot a csapra szerelhető vízszűrő által

A megfelelő víztisztító kiválasztása nem egyszerű feladat, igyekezni kell arra, hogy megtalálja, hogy Ön számára melyik a legjobb vízszűrő csaptelepre, azaz minden tényezőt érdemes figyelembe venni.

Ne habozzon, és tegyen egészsége megőrzéséért még ma! Válassza a Filter-tech webshopját és otthonról kényelmesen mindössze pár kattintással meg is vásárolhatja az Aquaphor Modern vízszűrő csapra szerelhető típusát. Ha további információkra lenne szüksége, vagy szeretné kézbe venni a terméket mielőtt elhatározza magát, látogasson el a boltunkba, melyet Debrecenben a Monostorpályi út 33. alatt talál meg. Bármilyen kérdése van, szívesen segítünk Önnek.

 

Tekintse meg csapra szerelhető víztisztító kínálatunk!

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hasznos cikkek - víztisztítás
Az oldal tetejére