Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyszerűen alkalmazható a víztisztító kancsó

Egyszerűen alkalmazható a víztisztító kancsó

Mit tehet abban az esetben, ha meg szeretné tisztítani az ivóvizet, de nem akar, vagy nem tud beszereltetni egy szűrőberendezést?

Van megoldás a problémájára, hiszen a víztisztító kancsó használata igazán praktikus lehet. Csupán bele kell töltenie a megtisztítani kívánt vizet, és pár perc múlva már el is fogyaszthatja, illetve felhasználhatja a főzéshez. A nettó űrtartalom körülbelül másfél liter, tehát abban az esetben lehet praktikus a használat, ha egy kisebb háztartásban él. A víztisztító kancsóban van egy szűrőbetét, amelyben többnyire aktívszén és ezüst található. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik többféle, káros anyag kiszűrésére is.

A termék körülbelül 96-100 százalékos hatékonysággal képes kivonni a vízből az üledéket, a rozsdát, a petrolkémiai vegyületeket, a klórt, illetve a fenolokat. Mindenképpen meg kell említenünk azt is, hogy a víztisztító kancsó képes kiszűrni a baktériumokat és a vírusokat is. Ennek köszönhetően bátran fogyaszthatja a csapvizet, és nagyobb eredménnyel védheti meg a testét a betegségek kialakulásától. Ugyanakkor figyeljen oda arra is, hogy bizonyos időközönként szükség van a szűrőbetét cseréjére is. Ez a művelet általában három-négy hónap elteltével lesz esedékes, de attól is függ, hogy milyen gyakran van használatban a víztisztító kancsó.

Az filtertech.hu weboldalon mindig lehetőség nyílik egy új szűrőbetét vásárlására. A kedvező árnak köszönhetően nem ütközik akadályba a rendelés. A termék biztosan képes lesz kiszolgálni az igényeit. A szűrés során nem tűnnek el a vízből az ásványi anyagok, tehát ebből a szempontból is nagyon praktikus a használat. Többféle víztisztító kancsó közül is rendelhet!

Mivel a weboldalon rendszeresen szoktak akciók lenni, ezért kedvezményes áron vásárolhatja meg a terméket. Szerencsére többféle lehetőség közül választhat, ha a víztisztításról van szó, tehát feltétlenül nézzen körül a készletben. Előbb-utóbb biztosan ráakad arra, amit keres, és végre szűrt ivóvízhez juthat!

Tartalomhoz tartozó címkék: Hasznos cikkek - víztisztítás
Az oldal tetejére