Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
23.900 Ft (18.819 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 3 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 956
(4)
Cikkszám: Aquaphor-CVSZ
Gyártó: Aquaphor

Aquaphor Crystal víztisztító szűrőbetét készlet

23.900 Ft (18.819 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az Aquaphor Crystal szűrőbetétek felépítése és jellemzői:

A 3 db szűrőbetét egyszerre cserélendő. Szűrőcsere alkalmával tehát nem a betéteket, hanem az egész házat cseréljük le a bele épített slim kialakítású szűrőbetétekkel egyben. A szűrők cseréje így könnyen, páz mozdulattal, néhány perc alatt elvégezhető.

  1. K1-03 szűrőbetét az első tisztítási fázis. Csökkenti a csapvízben található klórtartalmat, a nehézfémek és szerves vegyületek mennyiségét, valamint kiszűri 5 mikronig az úgynevezett vízben lebegő anyagokat (rozsda, homok, iszap stb.). ioncserélővel és mikrokristályos ezüsttel van kiegészítve, melynek hatására teljesen elpusztítja a mikroorganizmusokat.
  2. K1-02 szűrőbetét a második tisztítási fázis, amelynek szűrőanyagai felelősek a további aktív klór tartalom, nehézfém tartalom megkötéséért, valamint 3 mikronos méretnagyságig, kiszűri a további lebegő szennyeződéseket. Aqualen-t és ezüstöt is tartalmaz a gombák, vírusok, baktériumok elpusztítása érdekében.
  3. K1-07 szűrőbetét a harmadik és egyben utolsó tisztítási fázis. A szűrőbetét maximális hatékonyságának köszönhetően teljesen eltávolítja a klórt és az egészségre káros mikro szennyeződéseket, valamint a maradék nehézfémeket és mikroorganizmusokat is. Mikrokristályos ezüstöt és ioncserélőt tartalmaz, és 0,8 mikronig eltávolítja a vízben lebegő anyagokat.

A szűrőbetét szett kapacitása: 8000 liter

Gyártó: Aquaphor Corporation

Javasolt betétcsere: kb. 18 havonta

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
2016. 10. 04. -
Szűrőbetét csere alkalmával találtam rá a webáruházra, ahol megfizethető áron bukkantam víztisztító szűrőbetétre. Fontosnak tartottam a korrekt árakat, de persze a megbízható minőség is lényeges volt. Olyan szűrőbetétet kerestem, ami készülékemhez maximálisan passzol. A webáruház az elérhető árak és gyors kiszállítás miatt különösen elnyerte tetszésemet. Már évek óta víztisztítót használok a konyhában, így nem kell minden nap ásványvizet hazacipelnem. Az áruházat mindenkinek ajánlom, én teljesen elégedett voltam az általa nyújtott színvonallal. Ha legközelebb víztisztító berendezést vásárolok, akkor biztosan mellette fogom letenni a voksot.
2016. 09. 23. -
A víztisztító szűrőjének cseréjét szerettem volna olcsón megoldani. Természetesen fontos szempontvolt, hogy minőségi darabra esse a választás, amely hosszú időn keresztül kifogástalan állapotban áll majd rendelkezésre. Az ivovizszures.hu honlapot egy ismerősöm ajánlotta, aki rendelt már innen víztisztítót és maximálisan elégedett volt a kapott minőséggel. Körülnéztem a szűrőbetétek között, és örömmel tapasztaltam, hogy korrekt áron kínálja ezeket is a webshop. Az online rendelés kényelmét mindazoknak ajánlom, akik szűrőbetét kapcsán is a minőségi megoldásokat kedvelik. A gyors kiszállítás pedig olyan pozitívum, ami csak hozzáad a szolgáltatás minőségéhez.
2016. 08. 19. -
Már régóta víztisztítót használok otthon. Nagyon elégedett vagyok a készülék nyújtotta előnyökkel, és szeretném, ha hosszú távon is kifogástalanul működne. Az optimális víztisztítás érdekében azonban időnként szükséges a szűrő cseréje. A webáruházra néhány kattintással rábukkantam a neten, kínálata pedig azonnal elnyerte a tetszésemet. Fontosnak tartom, hogy korrekt áron juthassak hozzá a kiszemelt termékekhez, de persze az sem elhanyagolható számomra, hogy milyen minőséget kapok a pénzemért. Nincs időm a szaküzletekben sorban állni, parkolóhelyet keresgélni, ezért mindenképpen az online rendelés mellett szerettem volna letenni a voksot. A webshop szűrőbetétjei kiváló minőséget képviselnek, csak ajánlani tudom azokat.
2016. 08. 18. -
Gyakran rendelek az internetről, és most, hogy víztisztító szűrőbetét csere vált aktuálissá, szintén a világháló mellett tettem le a voksot. Sokféle webshop között keresgéltem, míg végre rátaláltam erre az áruházra. Az árakkal azonnal elégedett voltam, de persze az is fontos volt számomra, hogy a készülékemhez tökéletesen passzoló betétet találjak. Erre ráleltem az ivovizszures.hu-n. A webáruházat nem csak azoknak ajánlom, akik víztisztítót szeretnének beszerezni, hanem azoknak is, akik utólagos karbantartás címén keresik a megfelelő eszközöket, felszereléseket. Az ásványvizes palackokkal bajlódás ideje számomra lejárt, örülök, hogy víztisztítóval gondoskodhatok családom egészségéről.
Az oldal tetejére