Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
49.899 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 2 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 1058
(8)
Cikkszám: Aquaphor-CV
Gyártó: Aquaphor

Aquaphor Crystal víztisztító

49.899 Ft (39.291 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Konyhapult alá szerelhető víztisztító

Az Aquaphor Crystal magas kapacitású (8000 liter) megnövelt szűrőbetét élettartamú (2 év) berendezés külön tiszta víz csapteleppel. Jelen készülék használata nagyobb (legalább 4 fős) családok esetén javasolt, vagy azoknak, aki kényelmi szempontból csupán két évente szeretnének szűrőcserével foglalatoskodni. A berendelés a mosogató alatt kap helyet, beszerelése igen egyszerű, nem igényel szakértelmet.

Mitől egyedi ez a víztisztító márka?

Az Aquaphor szűrőbetétek tartalmazzák az összes Aquaphor termékben felhasznált speciális Aqualen – t, amely anyagot az Aquaphor cég fejlesztett ki az ivóvíztisztításban történő felhasználásra.

Az Aqualen hasonlóan működik, mint az aktív szén, mivel azonban annál sokkal fejlettebb, így hatékonysága is jóval magasabb és élettartama is jelentősen hosszabb.

Alapvető különbség, hogy az Aqualen élettartama lejárta/telítődés után nem engedi vissza a vízbe a korábban kiszűrt szennyeződéseket. A csak aktív szenet használó más márkák 4-5 hónap elteltével a megkötött anyagokat egyre növekvő mennyiségben visszaengedik. Az Aquaphor víztisztítók még nano ezüstöt is tartalmaznak a vírusok és baktériumok ellen.

Érdekesség: Az ezüsttel kombinált aktív szén betétek élettartama is mindössze 3-5 hónap, az ezüst ugyan is csak a mikroorganizmusok ellen véd, nem változtat azon, hogy az aktív szén néhány hónap után visszaengedi a kiszűrt szennyező anyagokat.

Az Aquaphor készülékekben lévő Aqualen azonban összegyűjti a szennyeződéseket és végleg leköti azokat. Esetében a betét telítődését követően nem tisztítja tovább a vizet, de nem is szennyezi vissza a korábban kiszűrt szennyeződésekkel. (ezért biztonságosan használható)

Az Aquaphor víztisztító a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, higany, réz, alumínium)
  • petrolkémiai vegyületek
  • fenolok
  • baktérium és vírusok

A szűrőbetétek jellemzői:

1.szűrőbetét: Ez találkozik elsőként a bejövő vízzel. Csökkenti a klórtartalmat, nehézfémeket, szerves vegyületek mennyiségét. 5 mikronig szűri ki a lebegő anyagokat, pl.:homok, rozsda, iszap.

2.szűrőbetét: 3 mikronig szűri a lebegő anyagokat, valamint további Aqualent és ezüstöt tartalmaz a gombák, vírusok és baktériumok elpusztítása érdekében.

3.szűrőbetét: Ez az utolsó szűrő, ami végleg eltávolítja a klórt és a káros mikro szennyeződéseket, a maradék nehézfémeket és mikroorganizmusokat. 0,8 mikronig távolítja el a szennyeződéseket.

A víztisztító beszerelése, a sarokszelep csatlakoztatása:

1.       A berendezés csatlakoztassa a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepére. A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amely mérete 3/8"-os. 

2.       A berendezéshez tartozó tiszta víz csaptelep felszereléséhez fúrjon egy 11-11,5 mm átmérőjű furatot az elhelyezni kívánt részen és ott rögzítse azt.

3.       Ezután kapcsolja össze a készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel.

 Ami a készülék dobozában található:

  • 1 db víztisztító, 3 db szűrőbetét
  • 1 db krómozott "tiszta víz" csaptelep
  • Szerelési kellékek, 3/8"-os T csatlakozó a sarokszelepre történő csatlakozáshoz

A készülék/szűrőbetét kapacitása: 8000 liter

Javasolt betétcsere: 18 havonta

Méretek: Szélesség: 26 cm, Magasság: 35 cm, Mélység: 9 cm

Gyártó: Aquaphor Corporation

Garancia: 1 év

A készülék/szűrőbetét kapacitása 8000 liter
Javasolt betétcsere 18 havonta
Méretek ( Szélesség x Magasság x Mélység) 26 cm x 35 cm x 9 cm

Vélemények

4.88
8 értékelés
5
7
4
1
3
0
2
0
1
0
2016. 10. 21. -
Tartós megoldást kerestem a víztisztítás kérdésére, és a webáruházban kapható, konyhapult alá szerelhető eszköz személyében ezt meg is kaptam. Már régóta kerestem egy megfelelő víztisztítót, de az asztalra állítható típus nekem túl kis kapacitásúnak tűnt. Mivel három gyerek és két felnőtt él a családban, ezért a csap gyakori használatban van, tehát a szűrőbetét kapcsán is fontosnak tartottam a strapabírást. Az ivovizszures.hu készüléke nem csak az ára, de az időtálló minőség miatt is elnyerte tetszésem. Nem bántam meg, hogy mellette tettem le a voksot, és csak ajánlani tudom azoknak, akik számára nem mindegy, milyen minőségű ivóvíz kerül szeretteinek poharába.
2016. 09. 19. -
Többször olvastam már a korábbiakban arról, hogy a csapvízben levő szennyezőanyagok akár betegségeket is okozhatnak. Az életmódváltásom óta nagyon fontosnak tartom, hogy a folyadékbevitelre is ügyeljek, ám az ásványvizes flakonokkal nem szennyezném a környezetet. Hosszú távon mindenképpen takarékos megoldásnak gondolom a víztisztító készülék beszerelését. Többféle típust is nézegettem, míg végül úgy döntöttem, hogy ezt a konyhapult alá szerelhető változatot fogom megvenni. Kiszámoltam, és a korábban ásványvízre költött összeg elmaradásával hamar megtérül a berendezés.
2016. 09. 05. -
Néhány hete olvastam egy cikket arról, hogy a csapvízben hányféle szennyezőanyag található. A klóros szag és íz ismerős volt számomra, de belegondoltam, hogy üledékkel, baktériumokkal és lebegő szennyeződésekkel teli víz landol nap mint nap a pohárban. Ugyan folyamatosan szoktunk hazavinni ásványvizet, de ez általában nem fedezni a napi folyadékbevitelt. A vízszűrő kínálta előnyök mellett döntöttem, amit azóta sem bántam meg. Ez a típus egyszerűen beszerelhető a konyhapult alá, és két évig biztosan nem kell szűrőt cserélni benne. Ez utóbbi is fontos szempont volt, ugyanis nem szívesen foglalatoskodnék ennél gyakrabban a szűrőcserével. Kiváló termék, remek áron!
2016. 08. 19. -
Kétgyermekes család vagyunk, ezért az egészséges mindennapok kiemelt jelentőséggel bírnak számunkra. Sokat hallottam arról, hogy a csapvíz milyen sok szennyezőanyagot tartalmaz, és akár az egészségre ártalmas vírusok, baktériumok is lehetnek benne. A megfelelő mennyiségű ásványvizet képtelenség hazacipelni, éppen ezért kerestem ideális megoldást a csapvíz tisztítására. A mosogató alá beszerelhető víztisztító megfelelő mennyiségű kristálytiszta vízzel látja el a családot, így nincs többé szükség az ásványvizes palackokra. A két éves élettartammal bíró szűrőbetét azonnal elnyerte a tetszésemet, így ugyanis nem kell állandóan a szűrőcserével foglalatoskodni. Köszönöm a webshopnak a korrekt árakat!
2016. 08. 08. -
Meguntam, hogy a csapvíz kellemetlen szagú, ízű, és a vezetéktisztítások miatt gyakran üledék is van benne. Arra már nem is merek gondolni, hogy ezeken felül milyen káros anyagok, klór, vírusok és baktériumok lehetnek benne. Engem meggyőzött a víztisztító berendezés, ugyanis már az első használatkor kristálytiszta, szagmentes víz folyt a csapból. Plusz pozitívum számomra az, hogy két évig még csak cserélni sem kell a szűrőt, és a konyhapult alatt könnyedén elfér maga a berendezés. A webáruház gyors kiszállításával is nagyon elégedett voltam, így csak ajánlani tudom annak szolgáltatásait. Ha nem csak egy-vagy kétszemélyes a háztartás, akkor mindenképpen ez a típus bizonyul elegendő kapacitásúnak.
2016. 07. 20. -
Néhány héttel ezelőtt találtam rá erre a webáruházra, ugyanis már régóta keresgéltem az ideális víztisztító berendezést. Szempont volt a korrekt ár, a szűrőbetét időtálló minősége és persze a nagy kapacitás is, ugyanis öttagú család vagyunk. A berendezés mindennek megfelelt, ezért úgy voltam vele, megéri az egyszeri befektetést, hogy ne kelljen többé ásványvizes palackokkal cipekedni, és állandóan a szemétbe dobálni a kiürülteket. A webáruház gyorsan kiszállította a készüléket, a beszerelést pedig férjem néhány mozdulattal meg tudta oldani. Azóta is elégedettek vagyunk működésével, és minden érdeklődő számára csak ajánlani tudom ezt a típust. Végre a csapból is megbízhatóan tiszta víz folyik.
2016. 06. 11. -
Évek óta érzem, hogy kellemetlen a csapvíz íze, de gyakran lusta vagyok hazacipelni az ásványvizet, és egyszerűbb csak megnyitni a csapot. Sajnos azonban tény, hogy gyakran klóros, zavaros az víz, és bele sem szeretek gondolni, hogy mi minden lehet a vezetékekben. Saját és szeretteim egészsége miatt döntöttem úgy, hogy a konyhapult alá szerelhető víztisztító berendezés mellett döntök, amit legalább két éven át szűrőcsere nélkül lehet használni. A webáruház áraival teljesen elégedett voltam, ugyanis máshol is nézelődtem, de itt messzemenően kedvezőbbek voltak az árak. A berendezés gond nélkül működik, férjem néhány mozdulattal fel tudta szerelni. Ajánlom mindenkinek, nem fog csalódást okozni!
2016. 05. 07. -
A lakásban folyton rengeteg ásványvizes üveg hevert szanaszét, és hazacipelni sem volt egyszerű a teli zsugorokat. Már korábban is gondolkodtam azon, hogy valamiféle megoldást találok a csapvíz tisztítására, és ekkor találkoztam egy barátomnál a víztisztító készülékkel. Az ő javaslatára látogattam el a webáruházba, és már elsőre is nagyon tetszett a kínálat. Átböngésztem, és végül a kapacitását illetően is elegendő megoldásnak kínálkozó berendezés mellett tettem le a voksot. Az árával is elégedett voltam, hiszen más webáruházakkal összehasonlítottam. Nem bánom egy percig sem, hogy beszereztem. Gyorsan megtörtént a beszerelés, még szakembert sem kellett hívni hozzá, és azóta is gond nélkül üzemel. Az eredmény pedig a tiszta, jó ízű csapvíz. Köszönöm!
Az oldal tetejére