Termékek Menü

Víztisztító szerviz


VÍZTISZTÍTÓ SZERVIZ!
Részletek

A homokszűrő a normál kútvizet is magas színvonalra emeli

A homokszűrő a normál kútvizet is magas színvonalra emeli

A saját kút ötlete nagyon praktikusnak és egyszerűnek tűnhet a vízellátás megoldására, azonban tudni kell, hogy az igazán minőségi víz elérése, ami több száz méter mélyen van, igen költséges művelet lenne. Érdemes inkább egy normál kútban gondolkodni, melynek vizét kútvízszűrő segítségével tehetünk fogyaszthatóvá és legfőként egészségessé.

Az egyik ilyen kiváló tisztító készülék a homokszűrő, ami a vízben levő mechanikai szennyeződések és az úgynevezett lebegő anyagok kiszűrését szolgálja. A homokszűrő által biztosított vízkezelés több szempontból is fontos. Egyrészt, mivel a poharunkban, ételünkben levő apró szemcsék, homokszemek, akár kavicsok és hasonló méretű szennyeződések nem nyújtanak túl kellemes élményt, sem látványban, sem ízvilágban.

Valamint, ezek között a darabos szennyeződések között könnyedén lehetnek olyanok is, amelyek károsak a szervezetre, így nem szeretnénk, ha a kútból elérhetnének egészen a csaptelepekig onnan pedig a fogyasztáshoz alkalmazott edényekbe.

Másrészt pedig, a lebegőszennyeződések könnyen problémát okozhatnak a vízhálózatban is. Így a homokszűrő megelőzheti a csőrendszer eldugulását, a különböző tisztító és áramoltató készülékek és berendezések meghibásodását, amelyeken áthalad a víz. Továbbá a homokszűrő megelőzheti a vízzel működő háztartási gépeink meghibásodását is, mert ha a csőrendszeren és a különböző szivattyúkon keresztül is jutnak a lebegő szennyeződések, azoknak egyszer valahol muszáj megállni és nagy eséllyel lesz ez a hely a mosógép vagy a mosogatógép.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hasznos cikkek - víztisztítás
Bank
Fizessen gyorsan és biztonságosan!
Segíthetünk?
Segíthetünk?
Kattintson az ügyfélszolgálat gombra és szakértő kollégáink minden kérdését megválaszolják Ügyfélszolgálat
+36 20 393 2889 webshop@filtertech.hu