Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
112.900 Ft (88.898 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 5 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 4517
Nem értékelt
Cikkszám: RP65139715.
Gyártó: Aquafilter

Aquafilter-RO-75 Konyhai víztisztító visszasózó patronnal + nyomásfokozó szivattyúval

112.900 Ft (88.898 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító, konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5+1 lépcsős (5 db tisztítórésszel és 1 db visszasózó ásványianyag egységgel rendelkező) ivóvíztisztító berendezés. A visszasózó nagyon fontos, mert visszaadja a víz eredeti pH értékét és természetes izét. Az 5 lépcsős szűrési technológiának köszönhetően, eltávolítja a vízkövet, klór és klórszármazékok jelentős részét, hormonokat és gyógyszerszármazékokat, szag és ízrontó anyagok, valamint az esetlegesen felmerülő vírusok és baktériumok jelentős részét.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2 évig) hatékonyan "dolgozzon"

Beépítését a konyhapult alá javasoljuk, krómozott csaptelepe a mosogató pultra szerelhető.

A tisztítórész 5+1 lépcsője

1. lépcső - 5 mikronos polipropilén előszűrő (10"), mely eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb méretű lebegő szennyeződéseket.

2. lépcső - granulált aktívszén előszűrő (10"), amely megköti a klórt és a szerves szennyeződések jelentős részét.

3. lépcső - préselt aktívszén utószűrő (10"), amely megköti a klórt és a maradék lebegő szennyeződéseket.

4. lépcső - RO membránszűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 75 GPD), amely a készülék legfontosabb része. 0.0001 mikron nagyságú pórusain gyakorlatilag csak a vízmolekulák jutnak át, így minden szennyeződést 95%os biztonsággal távolít el.

5. lépcső - aktívszén utószűrő, amely közvetlenül a felhasználás előtt távolítja el az utolsó szag és íz maradványokat.

6. lépcső - Visszasózó egység (ásványianyag visszapótlására) . A fordított ozmózis (RO) víztisztító berendezések eltávolítják az összes szennyező és ásványi anyag 96% - 99%-át a vízből. Ez a szűrőbetét az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen ásványokat pótolja vissza, a következő névleges mennyiségben:
Kationok - Ca: 34 mg/l Mg: 12 mg/l Na: 22 mg/l K : 8,5 mg/l
Anionok - CO: 10 mg/l SO: 0,3 mg/l Cl: 0,8 mg/l F: 0,06 mg/l

Karbantartás: 

Vízminőségtő függően 6-12 havonta (vízminőségtől függően)  célszerű cserélni a három elő (1.,2.,3. lépcső) ,az utószén szűrőt (5. lépcső) és az ásványi visszasózó patront (6.lépcső)

24 havonta cserélni kell az RO membránszűrőt (4.lépcső)

Az ár tartalmazza:

Szűrőbetéteket 

Tisztavíz csaptelepet 
Csatlakozót a sarokszelepre: 3/8" vagy 1/2" - a csomagban mindkettő található
Egyéb kiegészítőket: tartály, csövek, szereléshez teflon szalag, szűrőház kulcs

Vezetékes ivóvíz tisztítására alkalmazható! A rendszert , szűrőbetéteket használati hideg víz szűrésére, kondicionálására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére. A szűrőbetétek élettartamát befolyásolja a víz szennyezettségi foka.

Méretek szélesség 37 cm, magasság 51 cm, mélység 16 cm
Tartály 22cm x 37cm, 12 literes
Minimum hálózati víznyomás 1 bar
Maximum hálózati víznyomás 7 bar
Tisztított víz kimenet 280 liter/nap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére