Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
899.900 Ft (708.583 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35997
Nem értékelt
Cikkszám: Gehline - MAXI

GEH-MAXI háztartási arzénmentesítő berendezés

899.900 Ft (708.583 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Csak külön megrendelésre! Várható beérkezés 1 hét.

Hazánk kútvizeiben a vas és mangán mellett a leggyakrabban előforduló elem az arzén. Az arzén veszélye abban rejlik, hogy színtelen és szagtalan, tehát a vízből csak laboratóriumi vizsgálat során mutatható ki. Amennyiben a vízvizsgálat során kiderül, hogy a kútvíz az egészségügyi határértéknél nagyobb mennyiségben tartalmaz arzént (ez jelenleg 10 µg), a kútvíz tisztítása indokolt.

Amennyiben a kútvizét a háztartásban is szeretné használni, első lépésként a kútvizét be kell vizsgáltatni egy akkreditált laborban. Fontos, hogy biológia és kémiai vizsgálat is készüljön, továbbá ezen belül ne csak az arzén mennyiségét mutassák ki, hanem egy teljes vízanalitikát kérjünk (arzén, vas, mangán, nitrit, nitrát, szulfát, klorid, KOI, ammónium, PH, összes keménység, vezetőképesség,  baktériumok), mert csak ennek függvényében tudunk Önöknek javaslatot, árajánlatot tenni.  

Az arzénmentesítésnél is számos paramétert kell figyelembe venni, így az alkalmazandó vízkezelő rendszer kiválasztását mindenképpen érdemes szakemberre bízni. Az arzénmentesítési technológia kiválasztásánál, figyelembe kell venni – az arzén mennyiségén felül – az elhasznált vízmennyiséget, szulfát tartalmát, valamint PH értékét is.

Arzénmentesítő készülékünk automata vezérléssel van ellátva.  

A készülék méretezésénél és kiválasztásánál elengedhetetlen a víz laborvizsgálata, mivel az arzénmentesítő technológiánál a vas és mangán mennyiségét minimálisra kell csökkenteni.

Arzénmentesítő készülék működési elve:

Az arzénmentesítő készülék speciális töltetének segítségével megköti az arzént, és előre meghatározott időközönként erős ellenárammal lemossa a töltet felületéről az arzént.

A készülék automata vezérlésének segítségével a műveletet automatikusan végzi.

 

 

- szűrési teljesítmény 25 liter/perc (1.50 m3/óra)
- GEH arzénmentesítő töltet 60 liter
- automata digitális vezérlőfej
- vezérlőfej csatl. víz be/ki 1”
- szennyvíz csatl. ½”
- méretek (Mag.xHoxSzél.) 1610 x 350 x 350 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére