Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

LÁTOGASSON EL SZAKÜZLETÜNKBE!

  

Üdvözöljük!

A Filter-Tech Víztechnika Kft-nél a vízkezelés szakterületén belül kínálunk Önnek hosszú távú és igényes megoldásokat. Cégünk fő profilja a kutak vizének tisztítása, komplex vízkezelési technológiák telepítése és vízkezelő berendezések gyártása.

Csapatunkban vegyészeti és gépszeti szakterületen szerzett gyakorlattal rendelkező szakemberek várják az Ön érdeklődését és megbízását. Ügyfeleink között tudhatunk ugyanúgy magánszemélyeket, mint kis és nagyipari vállalkozásokatközületeket is.

Munkánk során a vízkezelés területén belül már jól bevált alapanyagokkal dolgozunk, amely szakszerű kivitelezéssel párosítva biztosítja az Ön számára rendszereink megbízható és hosszú távú működését.

Saját fejlesztésű AQUALINE komplex vízkezelési technológiánk és SOFTLINE vízlágyító berendezéseink OTH közegészségügyi engedélyekkel rendelkeznek, továbbá egyedülálló 
VÍZMINŐSÉG GARANCIÁT vállalunk az általunk telepített Filter-Tech márkanevű vízkezelő berendezésekre.

Elképzelései és igényei szerint megtervezzük és megvalósítjuk kútvizének tisztítását az egyszerűbb háztartási kútvízszűrő berendezésektől kezdve az összetettebb ipari vízkezelési technológiákig.

Reméljük hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük, de addig is tekintse meg néhány eddig elkészült 
referenciánkat, vagy vásároljon gyorsan, egyszerűen és biztonságosan webáruházunkon keresztül!


Tisztelettel:
Fürjesi Bálint

enlightenedÚj szolgáltatásként indult webáruházunkban megtalálható termékeinket nemcsak a lakossági felhasználóknak, de az ipari szegmens résztvevőinek is egyaránt ajánljuk!