Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöljük a VÍZKEZELÉS világában!

A Filter-Tech Víztechnika Kft. 2010 óta a vízkezelés szakterületén belül kínál Önnek hosszú távú és igényes megoldásokat. Cégünk fő profilja a modern, innovatív és prémium kategóriájú víztisztító berendezések forgalmazása végfelhasználók és viszonteladó partnerek részére.

 

JÖVŐKÉP és KÜLDETÉS

Víziónk, hogy a legtöbb magyar család rendelkezzen olyan modern vízszűrési megoldásokkal otthonában, akár központi vízkezelővel, akár konyhai víztisztítóval, melyeket teljes megelégedettséggel és örömmel használnak a tudatosság és egészség jegyében. Nemcsak a családtagok egészségének megőrzése és javítása érdekében, de a háztartási berendezések állagának és élettartamának megóvása és növelése érdekében is.

Küldetésünk ezért az, hogy az embereket minél közelebb hozzuk ezekhez a modern vízkezelési megoldásokhoz és berendezésekhez. Mindezt az iparágban tevékenykedő viszonteladói partnereinken keresztül, azok támogatásával, gyors és megbízható kiszolgálásával.

 

További szolgáltatásunk a kutak vizének tisztítása, komplex vízkezelési technológiák telepítése és vízkezelő berendezések gyártása. Csapatunkban vegyészeti és gépészeti szakterületen szerzett gyakorlattal rendelkező szakemberek várják az Ön érdeklődését és megbízását. Ügyfeleink között tudhatunk ugyanúgy magánszemélyeket, mint kis és nagyipari vállalkozásokat, közületeket is.

Munkánk során a vízkezelés területén belül már jól bevált alapanyagokkal dolgozunk, amely szakszerű kivitelezéssel párosítva biztosítja az Ön számára rendszereink megbízható és hosszú távú működését. Elképzelései és igényei szerint megtervezzük és megvalósítjuk kútvizének tisztítását az egyszerűbb háztartási kútvízszűrő berendezésektől kezdve az összetettebb ipari vízkezelési technológiákig.

Reméljük hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük, de addig is tekintse meg néhány eddig elkészült referenciánkat, vagy vásároljon gyorsan, egyszerűen és biztonságosan webáruházunkon keresztül!

Az oldal tetejére