Termékek Menü

Víztisztító szerviz


VÍZTISZTÍTÓ SZERVIZ!
Részletek

Katt rá a felnagyításhoz

Aquaphor Modern víztisztító

Ár:
17.900 Ft (14.094 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Cikkszám: Aquaphor-MV
Várható szállítás: 2019. július 23.
Gyártó: Aquaphor

Segíthetünk? 2

Segíthetünk?
Nem talál valamit? Esetleg nem tudja eldönteni, hogy melyik termékünk jó a problémájára?
írjon nekünk és segítünk megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!
40 000 Ft -ot meghaladó WEBSHOP-ból rendelésnél ingyenes szállítást biztosítunk

Leírás és Paraméterek

Csapra szerelhető víztisztító, amely útváltó csapjával kapcsolódik a normál csaptelep végére. A készülék használata igazán egyszerű: az útváltó csap karját elfordítva a csapvíz átfolyik a készüléken és abból már klórmentes, tiszta formában folyik ki. A tisztított víz kiváló ivásra és főzéshez egyaránt.

Mitől egyedi ez a víztisztító márka?

Az Aquaphor Modern szűrőbetéte tartalmazza az összes Aquaphor termékben felhasznált speciális Aqualen – t, amely anyagot az Aquaphor cég fejlesztett ki az ivóvíztisztításban történő felhasználásra.

Az Aqualen hasonlóan működik, mint az aktív szén, mivel azonban annál sokkal fejlettebb, így hatékonysága is jóval magasabb és élettartama is jelentősen hosszabb.

Alapvető különbség, hogy az Aqualen élettartama lejárta/telítődés után nem engedi vissza a vízbe a korábban kiszűrt szennyeződéseket. A csak aktív szenet használó más márkák 4-5 hónap elteltével a megkötött anyagokat egyre növekvő mennyiségben visszaengedik. Az Aquaphor víztisztítók ezüstöt is tartalmaznak a vírusok és baktériumok ellen.

Érdekesség: Az ezüsttel kombinált aktív szén betétek élettartama is mindössze 3-5 hónap, az ezüst ugyan is csak a mikroorganizmusok ellen véd, nem változtat azon, hogy az aktív szén néhány hónap után visszaengedi a kiszűrt  szennyező anyagokat.

Az Aquaphor készülékekben lévő Aqualen azonban összegyűjti a szennyeződéseket és végleg leköti azokat. Esetében a betét telítődését követően nem tisztítja tovább a vizet, de nem is szennyezi vissza a korábban kiszűrt szennyeződésekkel. (ezért biztonságosan használható)

Az Aquaphor víztisztító a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  • petrolkémiai vegyületek
  • fenolok
  • baktérium és vírusok

További tulajdonságok

1. Az Aquaphor víztisztítók meghagyják a csapvíz ásványi anyag tartalmát

2. Nem változtatnak a víz ph értékén, tehán nem savasítják el azt

3. Szűrőbetét csere elég 1 évente az Aqualen tartalom miatt

4. Egyszerű, saját kezűleg elvégezhető szűrőbetét csere

Amit a készülék dobozában talál:

  • 1db Aquaphor Modern víztisztító
  • 1db szűrőbetét pár (a készülékben)
  • 1db átalakító gyűrű (műanyag) és tömítése, belső menetes csaptelephez

A készülék/szűrőbetét kapacitása: 4000 liter

Javasolt betétcsere: kb. 12 havonta

Garancia: 2 év

Gyártó: Aquaphor Corporation

 

 

További képek

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 09.

Sokat hallottam arról, hogy milyen sok szennyezőanyag található meg a csapvízben. Ez számomra sokáig csak úgy mutatkozott meg, hogy nagyon rossz íze volt a csapból engedett víznek. A problémát sokáig úgy oldottuk meg, hogy kartonszámra hordtuk haza az ásványvizet, amiből soha nem volt elég. A víztisztító készülékkel megoldódott a helyzet. Nem vagyok egy műszaki beállítottságú ember, de ennek ellenére egyszerűen tudtam csatlakoztatni a csaphoz a víztisztítót. Használata könnyű, kis helyen elfér, és tökéletes működésének köszönhetően egészen újfajta élmény az otthoni vízfogyasztás. A kiszűrt szennyezőanyagok nélkül íze is más, érdemes volt beszerezni a készüléket!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 11.

Testvéremnél láttam először a víztisztító berendezést, és ahogy megkóstoltam a csapvizet, valóban szembetűnő volt a változás. Nem csak az íz miatt tartottam azonban fontosnak, hogy mindig szennyezőanyagoktól mentes víz folyjon a csapból, hanem az egészségmegőrzés apropóján is. Sokat olvastam arról, hogy milyen sok szennyeződés található meg a csapvízben, és őszintén szólva nem szívesen adnék olyan vizet a gyerekeknek, ami klórral, üledékkel, és akár vírusokkal, baktériumokkal teli. A korrekt árakkal és kiszállítással nagyon elégedett voltam. Ajánlom a webáruházat mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 17.

Már korábban is találkoztam az interneten a víztisztítókkal, de akkor úgy voltam vele, nem éri meg beruházni ilyesmibe. Aztán teltek a hónapok, és megelégeltem az ásványvizes palackokat, valamint az ezzel járó folyamatos kiadásokat. Így bukkantam rá a készülékre ismételten, és ezúttal az árak is elnyerték tetszésemet. A leírásnak köszönhetően gyorsan sikerült megtalálnom azt a berendezést, ami elképzeléseimnek megfelelt. A webáruház hamar kiszállította, és már néhány hét óta használjuk is itthon. Nincs több műanyag palack, cipekedés és plusz kiadások, mégis jóízű, tiszta vizet ihat a család. Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 04.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a mindennapokban kerüljem a környezetszennyezést. Nem csak szelektív hulladékgyűjtéssel igyekszek ezt megvalósítani, hanem a műanyag palackok kerülésével is. Mivel otthon nagyon rossz ízű a csapvíz, így sokáig nem tudtam lemondani az ásványvíz fogyasztásáról. A víztisztító készülékről már sokszor olvastam, de csak most döntöttem úgy, hogy én is kipróbálom. A webáruház árai meggyőztek, a kiszállítással pedig maximálisan elégedett voltam. Nincs több műanyag flakon a lakásban, mégis jóízű és főleg tiszta vizet fogyaszthat a család. Csak ajánlani tudom azoknak, akik számára egészségük és a környezet védelme egyaránt fontosak.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő