Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
313.628 Ft (246.951 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Árajánlatkérésre
Szerezhető hűségpontok: 12546
Nem értékelt
Cikkszám: BS-1044AS

BS-1044AS központi arzénmentesítő szűrőberendezés

313.628 Ft (246.951 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Csak külön megrendelésre! Várható beérkezés 1-2 hét.

Hazánk kútvizeiben a vas és mangán mellett a leggyakrabban előforduló elem az arzén. Az arzén veszélye abban rejlik, hogy színtelen és szagtalan, tehát a vízből csak laboratóriumi vizsgálat során mutatható ki. Amennyiben a vízvizsgálat során kiderül, hogy a kútvíz az egészségügyi határértéknél nagyobb mennyiségben tartalmaz arzént (ez jelenleg 10 µg), a kútvíz tisztítása indokolt.

Amennyiben a kútvizét a háztartásban is szeretné használni, első lépésként a kútvizét be kell vizsgáltatni egy akkreditált laborban. Fontos, hogy biológia és kémiai vizsgálat is készüljön, továbbá ezen belül ne csak az arzén mennyiségét mutassák ki, hanem egy teljes vízanalitikát kérjünk (arzén, vas, mangán, nitrit, nitrát, szulfát, klorid, KOI, ammónium, PH, összes keménység, vezetőképesség,  baktériumok), mert csak ennek függvényében tudunk Önöknek javaslatot, árajánlatot tenni.  

Az arzénmentesítésnél is számos paramétert kell figyelembe venni, így az alkalmazandó vízkezelő rendszer kiválasztását mindenképpen érdemes szakemberre bízni. Az arzénmentesítési technológia kiválasztásánál, figyelembe kell venni – az arzén mennyiségén felül – az elhasznált vízmennyiséget, szulfát tartalmát, valamint PH értékét is.

Arzénmentesítő készülékünk automata vezérléssel van ellátva.  

A készülék méretezésénél és kiválasztásánál elengedhetetlen a víz laborvizsgálata, mivel az arzénmentesítő technológiánál a vas és mangán mennyiségét minimálisra kell csökkenteni.

Arzénmentesítő készülék működési elve:

Az arzénmentesítő készülék speciális töltetének segítségével megköti az arzént, és előre meghatározott időközönként erős ellenárammal lemossa a töltet felületéről az arzént.

A készülék automata vezérlésének segítségével a műveletet automatikusan végzi.

 

- szűrési teljesítmény 16 liter/perc (1.00 m3/óra)
- arzénmentesítő töltet 30 liter
- automata digitális vezérlőfej
- vezérlőfej csatl. víz be/ki 1”
- szennyvíz csatl. ½”
- méretek (Mag.xHoxSzél.) 1340 x 300 x 270 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére