Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 16 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 181
Nem értékelt
Cikkszám: FCCBKDF2.
Gyártó: Aquafilter

GAC aktívszén+KDF+gyanta szűrőbetét 10"

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Szűrőbetét  asztali víztisztítóhoz.

Víztisztító szűrőbetét ezüst, KDF töltet (nagy tisztaságú réz-cink ötvözet) és ioncserélő (erősen savas kation) gyanta töltet kiegészítéssel.

Aktívszén: A klórt és a szerves vegyületeket 98%-ban megköti. Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. 

Ioncserélő gyanta: A töltet a vizet lágyítja, a vízkövesedést okozó ásványi sókat (magnézium- és kalcium-ionokat) megköti és ártalmatlan nátrium-ionra cseréli, megakadályozva ezzel a vízkő kialakulását, illetve a felületeken történő lerakodását.

KDF: Nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. A klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát.

Polipropilén. Eltávolítja az üledéket (homok, iszap, rozsda, egyéb lebegő szennyeződések). A kilépő tisztavíz oldalon lévő polipropilén mechanikai szűrőréteg megakadályozza, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

Kapacitása: maximum 3.000 liter. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) és az átfolyt víz mennyiségétől.

Javasolt szűrőcsere: A szűrőbetét telítődését követően vagy maximum 6 havonta, amelyik előbb bekövetkezik.
A szűrőbetét cseréje egyszerű, szakértelmet nem igényel.

Méret 10" x 2,5"
Maximális működési hőmérséklet 45°C
Átfolyás 3,8 liter/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére