Termékek Menü

Víztisztító szerviz


VÍZTISZTÍTÓ SZERVIZ!
Részletek

RO - ipari fordított ozmózis szűrőberendezések

Szakmai segítségre lenne szüksége?

Árajánlatkérések, kivitelezés:

Fürjesi Bálint + 36 20 313 1116

Hívjon bizalommal!


 

 

enlightenedIpari fordított ozmózis víztisztító berendezésekkel kapcsolatban vegye fel velünka kapcsolatot! KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT mail


Ha igazán tiszta és sótalan víz előállítása a cél, akkor a vízkezelési technológia részét kell hogy képezze a fordított ozmózis (RO - reverse osmosis) szűrő, amely membrántechnológiát felhasználva távolítja el a kezelni kívánt vízből a kémiai elemek majdhogynem 100%-át továbbá a szerves szennyeződéseket és a baktériumokat is. Így egy valóban nagy tisztaságú és alacsony fajlagos elektromos vezetőképességű víz keletkezeik, melyet leginkább ipari felhasználás során tudnak kelőképpen hasznosítani.

A minél jobb hatásfok elérése, valamint a fordított ozmózis szűrőberendezés élettartamának növelése érdekében alapvető feladat az ipari RO-ra vezetett víz előkezelése! Ez azt jelenti, hogy a vizet a mechanikai szennyeződésektől, lebegőanyagoktól meg kell tisztítani, továbbá vastalanítani, mangántalanítani és legfőképpen lágyítani szükséges. Fontos még a vegyszerek eltávolítása, legfőképpen a klór.

   Ipari RO membrán                             Háztartási RO membrán

Hogyan működik az ipari fordított ozmózis berendezés?

A víz nagy nyomáson átpréselődik a fordított ozmózis membránon, amely egy perforált csőre precízen feltekert nagyon apró lyukakkal ellátott membrán. A lyukak mérete 0,0001 mikron, amely olyan kicsi, hogy gyakorlatilag csak víz részecskéi jutnak át rajta, minden más mikroszennyeződés és baktérium fennmarad rajta. A középen lévő perforált csőbe összegyűlik a tisztított víz, azaz permeátum, míg a fordított ozmózis membrán másik oldalán fennmaradt szennyezőanyagok lemosódnak, amely szennyvíz lesz a koncentrátum.
 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Bank
Fizessen gyorsan és biztonságosan!
Segíthetünk?
Segíthetünk?
Kattintson az ügyfélszolgálat gombra és szakértő kollégáink minden kérdését megválaszolják Ügyfélszolgálat
+36 20 393 2889 webshop@filtertech.hu